Local discount coupons on your mobile.
Nearby

Rasmine
Rasmine åbnede i september 2001 på Torvet i Hadsund. Det var en drøm der gik i opfyldelse for indehaver Lone Jespersen og butikken blev så godt modtaget, netop fordi vi fokuserer på den voksne kvinde.

Hos Rasmine er det kunderne der betyder mest. Vi glæder os altid til at betjene vores kunder og give dem en god oplevelse - altid med godt humør og vores ærlige mening. Vores målgruppe er den modne og farverige kvinde der sætter pris på at være smart og følge moden, men som vil gøre det på sin egen måde. Kom ind til Lone, Inga, Connie og Ulla i Rasmine og oplev den hyggelige atmosfære mens du finder det tøj der passer til netop dig, din personlighed og din garderobe - uanset om det er til hverdag eller fest. Vi vejleder dig og vil meget gerne, at du prøver noget tøj, du normalt ikke ville vælge. Vi har desuden et stort udvalg i lingeri, nattøj og tilbehør.

Vi lever af glade kunder og sætter pris på at du kommer igen.
Personalet i Rasmine glæder sig til at byde dig velkommen i butikken.

Notice:
To see store location and further information about this ad, please download the Deals Nearby You app to your smartphone using the links below.
Local discount coupons on your mobile.          Local discount coupons on your mobile.
Nearby Deals Nearby Deals Nearby Deals Nearby Deals © 2014, Deals Nearby You Terms & Conditions