Local discount coupons on your mobile.
Nearby

Vin & Vin Viborg
Vin & Vin Viborg åbnede dørene d. 3. april 2013 og er således den seneste butik i rækken.

Nikolaj er butiksudlært med speciale i ”Vin & Spiritus” og har i mere end 20 år solgt vin og spiritus for diverse grossister og importører. Senest hos Juuls Vin & Spiritus. Han har besøgt et utal af destillerier i Skotland og vingårde over det meste af verden og både lavet min egen vin og Gin. Derudover har han været ansvarlig for leverandører/producenter fra hele verden.

Ud over et kæmpe sortiment på 300 - 400 forskellige slags spiritus på hylderne, har han også et stort vinsortiment med vine fra allerede fra kr. 45,- I hans skattekammer, ”The Parker Room”, finder du de helt store Bourgogner og Bordeaux’er, men også kultvine fra Italien, Spanien, USA osv. Der er også masser af specialiteter på hylderne: Lakrids og chokolade fra Konnerup, øl fra hele verden, kaffe fra Kaffeselskabet osv. Smagsprøver er der altid (også på de dyre sager!) og i den lille ”lounge” er der mulighed for afslapning og gratis kaffe. Butikken har oprettet en vinklub, hvor der løbende afholdes vin- og spiritussmagninger. Udover detailkunder er Nikolaj er stærk i gaveløsninger til erhvervslivet.

Kom ind og se forretningen og få et glas vin, der er masser af parkeringspladser lige ved døren!

Åbningstider

Mandag - Torsdag kl. 09.30 - 17.30
Fredag kl. 09.30 - 18.00
Lørdag kl. 09.30 - 13.00
Samt efter aftale

Notice:
To see store location and further information about this ad, please download the Deals Nearby You app to your smartphone using the links below.
Local discount coupons on your mobile.          Local discount coupons on your mobile.
Nearby Deals Nearby Deals Nearby Deals Nearby Deals © 2014, Deals Nearby You Terms & Conditions